Blog

Nieuwe opdrachten vinden als ZZP

Als je een freelancer bent is het belangrijk dat je nieuwe opdrachten kan vinden als het aantal binnenkomende opdrachten teruglopen. Je bent namelijk afhankelijk van het aantal opdracht dat je kan uitvoeren omdat je hier je inkomsten uithaalt. Soms is het moeilijk om nieuwe opdrachten te vinden omdat er veel beschikbare freelancers zijn. Hier word je uitgelegd hoe je het beste nieuwe opdrachten vind en hoe je de meeste kans maakt om een opdracht te mogen uitvoeren. 

 

Opdrachten in de ICT

ICT is een breed begrip en er zijn wereldwijd duizenden verschillende bedrijven die opzoek zijn naar talentvolle freelancers. Veel ICT opdrachten worden uitbesteedt aan mensen uit Azië omdat ze over het algemeen uitstekende kennis hebben en een stuk goedkoper zijn. Daarom is het belangrijk dat jij je kan onderscheiden van al die andere duizenden freelancers. Als je een opdracht hebt gevonden is het belangrijk dat je duidelijk maakt waarom een bedrijf voor jou moet kiezen in plaats van een andere freelancer. Je maakt ook meer kans door voorbeelden van vorige opdrachten te laten zien bij het ‘solliciteren’ op een nieuwe opdracht. Als jij complexe situaties en problemen kan oplossen en je hebt hier voorbeelden van, dan sta jij automatisch al een puntje voor. Als je ZZP opdrachten in de ICT zoekt, dan kan je het beste websites van uitzendbureaus bezoeken. Er zijn namelijk talloze bedrijven in Nederland en in het buitenland die opzoek zijn naar nieuwe talenten.

ZZP opdrachten vinden in de omgeving van Amsterdam

Als jij een freelancer bent, en je bent op zoek naar een nieuwe werkgever waar je als zzp’er opdrachten kan uitvoeren. Dan kan je het beste websites van verschillende bedrijven bezoeken en kijken of zij opzoek zijn naar nieuwe ict-experts. Ook zou je eventueel naar een uitzendbureau kunnen gaan want zij hebben vaak honderden verschillende vacatures beschikbaar. Helaas zijn dit niet altijd freelance vacatures maar meer in dienstverband. ZZP opdrachten in Amsterdam uitvoeren is zeker de uitstekende oplossing als je uit de omgeving van Amsterdam komt. Je bent dan namelijk nooit ver van huis verwijderd en hoeft vaak ook niet vanuit thuis te werken. Zo leer je weer ook nieuwe mensen binnen het bedrijf kennen waarvoor je opdrachten gaat uitvoeren. Vaak als je een opdracht goed uitvoert, wilt een bedrijf je vaker inhuren en misschien wel een vast dienstverband aanbieden. Zo ben jij in de toekomst wellicht een vaste werknemer binnen het bedrijf en heb je meer garantie dat je altijd voldoende inkomsten hebt.

 

Laat een antwoord achter