Bedrijf Starten Marketing Tekstblog

Startkapitaal – 100 adviezen voor succesvol ondernemen.

Bedrijf starten - Startkapitaal - 100 adviezen voor succesvol ondernemen

Of je nu CEO bent van een eenmanszaak. Baasje van een multinational. Of president van een wereldtoko. Uiteindelijk maakt het niets uit. Want het gaat er niet om wát je doet. Maar hóe je het doet. Hoe je het doet zegt namelijk alles over wie je bent.
Onderneem je vanuit je hart of vanuit je hoofd? Denk je in mogelijkheden of in beperkingen? Geloof je het wel of neem je verantwoordelijkheid?
“Fouten maken is goed.”

Succesondernemer Kees Zegers geeft in 100 adviezen antwoord op de vraag hoe je succesvol een onderneming start en uitbouwt. Met hilarische anekdotes, treffende voorbeelden en zijn onorthodoxe kijk op zaken weet hij de lezer van het eerste tot het laatste advies te boeien.


“Succes is geen geluk.”

Over de auteur Kees Zegers
Kees Zegers (17 juli 1969) is al jaren één van Nederlands bekendste en meest succesvolle internet ondernemers. Hij is oprichter van meer dan vijftien bedrijven. Na zijn studie Communicatie begon hij als copywriter in de reclame. Zijn werk werd bekroond met vele creatieve prijzen waaronder een zilveren brief en een zilveren leeuw.

Als internetpionier introduceerde hij veel zaken in Nederland die inmiddels door iedereen als vanzelfsprekend worden ervaren. Voorbeelden hiervan zijn: online nieuws (NU.NL), online advertising (Netdirect), email marketing (Veritate, Mailmedia, Tripolis Solutions) en digitaal factureren (AcceptEmail).

Momenteel is Kees actief als spreker, adviseur en investeerder. In zijn vrije tijd kijkt hij graag uit het raam.


“Een idee is niets waard.”


Johan Korsten
Johan Korsten is de eigenaar van Creative Design webdesign en grafisch ontwerp. Na zijn MBO opleiding heeft hij de HBO opleiding Communicatie met succes afgerond op de toenmalige hogeschool Ichthus te Rotterdam. Daarnaast heeft hij op de Erasmus Universiteit een Master behaald in Marketing Management. Tijdens de studie en daarna heeft hij al meer dan 13 jaar een bedrijf in grafisch ontwerp/webdesign, en is mede-oprichter en eigenaar van de Startersbox B.V. geweest. Naast marketing heeft hij interesses in ondernemen, psychologie en persoonlijke ontwikkeling.
You may also like
blog - name
What’s in a name? – Het kiezen van een goede bedrijfsnaam
maakjebedrijfmeerwaard
Hoe maak je je bedrijf meer waard? – zaken om over na te denken als je jouw eigen bedrijf gaat starten

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage


vijf − = 2