Marketing Social Media Tekstblog Videoblog

Geluk, zingeving en succes met je social media campagne

Geluk, zingeving en succes met je social media campagne

Jennifer Aaker, Marketing professor van de Stanford Graduate School of Business, vertelt in de onderstaande presentatie over de kracht van het creëren van ideeën die “momentum” kunnen krijgen, oftewel succes hebben. Door haar onderzoek naar de perceptie van geluk en zingeving, beschrijft Aaker hoe deze concepten betrekking hebben op een krachtige en succesvolle sociale media campagne. Een goed geplande inspanning trekt aandacht van het publiek en biedt hen een boeiende verhaal. Aaker, co-auteur van The Dragonfly Effect, biedt ook een aantal persoonlijke en zakelijke voorbeelden van effectieve virale campagnes, die echte, en zelfs levensreddende, resultaten hebben.

De Coca-Cola Viral Campagne op Youtube:

Graag lees ik in de reacties, wat je van deze video’s vindt en hoe jij denkt dat de kennis uit deze presentatie bij kan dragen aan het bouwen van een succesvolle social media campagne en aanwezigheid op het internet.

Johan Korsten
Johan Korsten is de eigenaar van Creative Design webdesign en grafisch ontwerp. Na zijn MBO opleiding heeft hij de HBO opleiding Communicatie met succes afgerond op de toenmalige hogeschool Ichthus te Rotterdam. Daarnaast heeft hij op de Erasmus Universiteit een Master behaald in Marketing Management. Tijdens de studie en daarna heeft hij al meer dan 13 jaar een bedrijf in grafisch ontwerp/webdesign, en is mede-oprichter en eigenaar van de Startersbox B.V. geweest. Naast marketing heeft hij interesses in ondernemen, psychologie en persoonlijke ontwikkeling.
You may also like
blog---10-tips-facebook
10 Facebooktips voor je zakelijke Facebookpagina
blog - monkeys
If you pay peanuts, you get monkey’s!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage


5 + acht =