Marketing Sales (verkoop) Tekstblog

Eén ding is zeker, als je niets doet, gebeurt er zeker niets.

blog - beurs
0

Juist nu en dit zal in de toekomst alleen maar meer gelden: netwerken is een must! Als ondernemer wordt je dagelijks bedolven onder aanbiedingen, samenwerkingsverzoeken en nog véél meer. Hoe kun je door de bomen het bos ontdekken en belangrijker,.. met wie ga je in zee? Dit gegeven wordt, vind ik, steeds belangrijker als je je als ondernemer staande wilt houden.

Ontmoet je mede-ondernemers
Volgens politici, maar ook vanuit het bedrijfsleven zijn er veel dreigingen van slecht economisch weer. Daar word je als ondernemer helemaal niet vrolijk van. Daarom is het oh-zo-belangrijk om te netwerken, ontmoeten, een klik maken met mede-ondernemers en samen te werken. Door zelf te ‘geven’ en te participeren aan projecten van anderen wordt het werk je op een gegeven moment gegund. En daar gaat het uiteindelijk om.

Op de B2Bdagen is daar alle gelegenheid voor. Als je daar met een eigen stand staat dan kun je je product of dienst op een gedegen en toch vrijblijvende manier aan de man brengen. Wij zorgen tezamen met de deelnemers voor kwantitatieve en kwalitatieve bezoekersstroom, door o.a. de BOBborrel, grootse inzet van social media, via het Algemeen Dagblad, diverse ondernemersbladen etc.

Als organisator sta ik natuurlijk voor 100% achter het concept ‘B2Bdagen. Deelname aan de B2Bdagen Groot Rijnmond, die 6 en 7 december aanstaande in Ahoy plaatsvindt, is een uitgelezen kans om je netwerk te vergroten cq te onderhouden.

Geschreven door Desiree Maas
Desiree Maas heeft samen met Wietske Pietersma sinds een november 2007 een adviesbureau genaamd Kone, op het gebied van reclame en event/beursorganisatie. Kone organisatiebureau staat voor grootschalige kunst en lifestyle evenementen zoals Kunst en Living in Ahoy, tot Business 2 Business Dagen en een luxe Lifestyle beurs als de Expo Grand Luxe in Brussel. Het reclamebureau gedeelte wordt steeds meer ontdekt. Kone is een klein bureau met 4 vaste krachten die creatief, betrokken en zich goed in de gedachtegang van de klant kunnen inleven. Dit resulteert in een groeiend klantenbestand. Varierend van de totale opmaak van het kunstblad Palet tot verschillende opdrachten voor o.a. de gemeente Papendrecht.

Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op www.b2bdagen.nl of meld je via Startersbox en profiteer van de extra faciliteiten.

B2Bdagen Groot Rijnmond, 6 en 7 december Ahoy Rotterdam (14.00-21.00)

Johan Korsten
Johan Korsten is de eigenaar van Creative Design webdesign en grafisch ontwerp. Na zijn MBO opleiding heeft hij de HBO opleiding Communicatie met succes afgerond op de toenmalige hogeschool Ichthus te Rotterdam. Daarnaast heeft hij op de Erasmus Universiteit een Master behaald in Marketing Management. Tijdens de studie en daarna heeft hij al meer dan 13 jaar een bedrijf in grafisch ontwerp/webdesign, en is mede-oprichter en eigenaar van de Startersbox B.V. geweest. Naast marketing heeft hij interesses in ondernemen, psychologie en persoonlijke ontwikkeling.
You may also like
blog - the ant philosophy
Starten met je bedrijf – The Ant Philosophy van Jim Rohn
Bedrijf starten: werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf
Werken “aan” je bedrijf en niet werken “in” je bedrijf

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage


4 × een =