Bedrijf Starten Tekstblog Videoblog

10 tips voor het schrijven van je ondernemingsplan – inleiding (video)

tipsondernemingsplanvideo
0

Het schrijven van een ondernemingsplan is voor veel (startende) ondernemers een lastige taak. Daarvoor posten we vanaf deze blog 10 tips voor het schrijven van je ondernemingsplan.

Voordat we beginnen met de eerste tip, eerst een inleiding; waarom maak je eigenlijk een ondernemingsplan?

GRATIS Voorbeeld ondernemingsplan
Ga naar de website www.voorbeeld-ondernemingsplan.nl en ontvang GRATIS een e-book voorbeeld ondernemingsplan. Stop met twijfelen en neem nu de stappen die echt nodig zijn om op een goed voorbereide manier ondernemer te worden.

Ga naar http://www.voorbeeld-ondernemingsplan.nl voor een GRATIS voorbeeld ondernemingsplan plus een tiental tips voor het opstellen van een ondernemingsplan.

Vincent Verbeek
Vincent Verbeek is opgegroeid in familiebedrijf ‘De Widt Accountants & Belastingadviseurs.’ Na een aantal jaren in loondienst werkzaam te zijn geweest als Senior Assistent Accountant en Senior Financial Controller bij grote internationale organisaties is hij een eigen administratie en consultancy kantoor begonnen in Rotterdam. Mede-eigenaar en oprichter van De Startersbox B.V. Zowel bij De Widt, Deloitte, Cadbury als De Startersbox veel ervaring opgedaan op het gebied van overnames. Interesses: ondernemerschap, sales, leiderschap, fusies en overnames, coaching en investeren.
You may also like
Bedrijf starten - Het belang van huisstijldrukwerk voor je bedrijf
Het belang van huisstijldrukwerk voor je bedrijf
blog---success
Sommige startende ondernemers meer succesvol dan anderen

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage


vijf − = 4